Mais

Je oogst wat
je zaait.

farmsaat levert hoogwaardige maisrassen met zeer goede kwaliteitskenmerken.​

Mais

Al 30 jaar kweken wij zeer succesvol maisrassen in het Zuid-Duitse Osterhofen. Alleen de beste rassen worden na intensief ontwikkelings- en kweekwerk in ons maiszaad-assortiment opgenomen. Wij bieden een breed pakket maisrassen aan. Van vroege tot late soorten en voor alle toepassingen: snijmais, CCM, MKS, korrelmais en biogas.

Informeer uzelf over ons zaaizaad assortiment en onze maisrassen

​Zaaizaad

Om een maximale opkomst te garanderen, moet de maiskorrel voor het zaaien worden beschermd tegen kiemziekten en aantasting door ongedierte. Daarom is bij ons zaaizaad verkrijgbaar met een standaardbehandeling, maar ook met een premium behandeling tegen vogelvraat.

De kwaliteit telt

Onze Maisrassen in een oogopslag

#farmprinzip

Het oogstsucces van onze klanten vinden we heel belangrijk. Om die reden bent u bij farmsaat aan het goede adres voor teelt, advies én marketing. Het #farmprinzip is niet alleen onze belofte, maar staat ook in het middelpunt bij al onze activiteiten.

  • Direct verkopen, van agrarisch ondernemer naar agrarisch ondernemer.
  • Kennis vol vertrouwen delen, onder landbouwers.
  • Telen als een akkerbouwer, in de open lucht.

Kweekwerk

Speciaal voor de Nederlandse teelt zijn nieuwe maisrassen verkrijgbaar die uitsluitend door middel van klassieke veredeling en zonder gentechnologie zijn ontwikkeld.