Van boer tot boer. Voor een landbouw met principes.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor een succesvolle oogst. Daarom hebben wij alles in één hand: kweken, advies en verkoop. Het #farmprinzip is voor ons niet alleen een belofte, maar de kern van ons dagelijks handelen.

Door het directe distributie systeem kunnen wij een eerlijke prijs garanderen. De eersteklas opbrengst- en kwaliteitskenmerken van het zaaizaad worden zonder gentechnologie bereikt. Het persoonlijke contact tussen kweker, farmpartners en klanten zorgt voor de verdere ontwikkeling van de rassen. Zaaizaden van farmsaat AG zijn niet zomaar in de handel verkrijgbaar, maar exclusief bij onze farmpartners

#farmprinzip – Maïsveld

Directe verkoop

Sinds dag één zweren we bij de directe verkoop van ons zaaizaad. Het wordt uitsluitend verkocht door onze regionale farmpartners: direct, persoonlijk, eerlijk en kundig.

Kennis delen

Praktische kennis delen we uiteraard met elkaar. De zeer goede contacten tussen klanten, farmpartners en kweker maken het mogelijk de ervaringen en de resultaten uit de praktijk direct van invloed zijn op de ontwikkeling van onze toekomstige rassen.

Kweken als een boer

farmsaat is een van de laatste maiskwekers die werkt met uitsluitend traditionele kweekmethoden, zonder laboratoria, zonder gentechnologie. Alles op basis van de natuur, zoals onze telers dat al in de vorige eeuw deden.